ZIN IN ZORG

Ken jij een ervaren arts die met ons wil meedenken?

DIALOOGSESSIE 1 APRIL (ERVAREN ARTSEN) TOT NADER ORDER UITGESTELD!
In verband met de huidige situatie rondom COVID-19, is de Dialoogsessie over werkplezier op 1 april tot nader order uitgesteld. Wij blijven de ontwikkelingen per week volgen en hopen snel weer met een nieuwe datum te komen.

Aanmelden bij de beweging kan via deze link. Dan ontvangt u ook meteen de Zin in Zorg nieuwsbrief waarmee wij onze ambassadeurs informeren.

—————————————————————-

Als vervolg op de kick-off van Zin in Zorg, organiseren we op 1 april een dialoogsessie over werkplezier met ervaren collega’s. Immers: iedereen werkt met elkaar samen en ieders kijk op werkplezier is daarbij van belang. 

Heb jij ervaren collega’s die graag meedenken?
Graag gaan we woensdag 1 april in gesprek met artsen die al langer in het vak zitten. De bijeenkomst is gericht op artsen in de leeftijdscategorieën van 40-55 en 55-67 jaar. Dus, ken jij een ervaren collega (medisch specialist, huisarts of ervaren arts uit andere discipline) van wie je denkt of weet dat hij of zij graag meepraat, vraag hem of haar dan zich aan te melden via onderstaande link.

Bent u zelf een ervaren arts of opleider?
Bent u zelf een ervaren arts of opleider (medisch specialist, huisarts of ervaren arts uit een andere discipline) in de leeftijdscategorie van 40-55 of 55-67 jaar?  En is werkplezier ook voor u van groot belang? Zin in Zorg komt dan graag met u in gesprek! Deze nieuwe beweging gaat en staat voor mentaal fitte jonge dokters die met plezier naar hun werk gaan. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen als het gaat om werkplezier en gaan graag de dialoog met u aan.

Aanmelden
De dialoogsessie start op woensdag 1 april 2020 om 19.00 uur in gebouw ’t Hart aan de Orteliuslaan 750 in Utrecht. Vanaf 18.15 uur kunt u bij ons terecht voor een hapje en een drankje voorafgaand aan de sessie. Kunnen wij op u rekenen?

Ja, ik denk graag mee

15 juli, 2020