ZIN IN ZORG
Hee jij daar... jonge arts
Ga jij ook voor meer werkplezier?
Zin in Zorg: tevreden arts, tevreden patiënt

Zin in Zorg! Deze nieuwe beweging gaat en staat voor meer werkplezier, mentaal fitte jonge dokters en meer tijd voor de patiënt.

Bevlogenheid en een fijne werkcultuur zijn cruciale aspecten voor een goede en veilige zorg, aldus initiatiefnemers De Jonge Specialist, de LAD, de LOVAH en VvAA. Te veel a(n)ios kampen momenteel met burn-outklachten of denken na over stoppen.

Actie is vereist. Ruim 400 jonge artsen hebben zich al bij de beweging aangesloten.

Word ook ambassadeur

40 jonge artsen aan de slag met vier challenges

Vanaf 20 april starten we in vier teams van elk 10 jonge dokters met vier challenges om samen werk te maken van meer werkplezier. Dit zijn de challenges:
1. Meer inspraak in de organisatie van de zorg
2. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
3. Meer aandacht voor de mens achter de dokter
4. Een positieve hervorming van de werkcultuur

Via deze site, via linkedin en instagram stellen de teams zich binnenkort voor en delen we hun ‘reis’. Bekijk hier de vier teams. Op zaterdag 27 november presenteren zij alle learnings tijdens een groot Zin in Zorg event. Zet die dag vast in je agenda. Je bent meer dan welkom!

Ambassadeurs aan het woord: dáárom Zin in Zorg

Zin in Zorg gaat en staat voor mentaal fitte dokters en werkplezier.  Waarom zijn bevlogenheid en autonomie cruciale aspecten voor goede en veilige zorg? En waarom is actie vereist? Zij vertellen het!

Hee jij daar...