Inspirerende berichten

𝑾𝒆𝒆𝒔, π’˜π’Šπ’† 𝒋𝒆 𝒛𝒐𝒖 π’˜π’Šπ’π’π’†π’ π’˜π’π’“π’…π’†π’ Professor Marlies Schijven over bemoediging, vertrouwen en jezelf zijn (...) Hopelijk vergeten mijn jonge collega's mijn pleidooi niet. Hebben ze het ook echt gevoeld. Opdat ze zich gesterkt voelen in hun opleiding om dit prachtige vak later echt te kiezen. (…)
𝑱𝒆 𝒛𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒂𝒔𝒕 π’—π’†π’“π’ˆπ’†π’•π’†π’ π’˜π’‚π’‚π’“π’π’Ž … Chirurg Niels Baas over de mooie kanten van het vak β€œWe, patiΓ«nt, personeel en ik, hadden niet verwacht dat deze simpele spontane menselijke interactie zoveel reacties zou geven, waarvoor dank.”
π‘΄π’–π’›π’Šπ’†π’Œ 𝒏𝒂𝒂𝒔𝒕 π’”π’•π’–π’…π’Šπ’†: β€˜π‘¨π’π’π’†π’†π’ π’Žπ’‚π’‚π’“ 𝒗𝒐𝒆𝒍𝒆𝒏 𝒆𝒏 π’ˆπ’†π’π’Šπ’†π’•π’†π’β€™ Noortje van Doorn, student geneeskunde, over haar passie voor muziek "Samen met de andere zes bestuursleden ben ik verantwoordelijk voor de audities en alle voorbereidingen voor het concert. Daar leer ik veel van. (…) Daarnaast leer ik zaken los te laten. (…) Het is fijn om dan te ervΓ‘ren dat het goedkomt, in plaats van dat anderen het zeggen." Lees meer over hoe muziek haar hoofd leegmaakt en hoe ze haar passie combineert met haar studie.

Zin in Zorg-momenten

Heb jij wel eens van die Zin in Zorg-momenten? Zo’n moment waarop je iets meemaakt dat je raakt als dokter of een ervaring waar je veel energie van krijgt? Lees hieronder de verhalen die binnen zijn gekomen. We zijn ook benieuwd naar jouw Zin-in Zorg-moment. Stuur je verhaal naar info@zininzorg.nl.