Doe jij mee met de pauzeweek van 25 oktober t/m 5 november?

Hé jonge dokter,

Misschien heb jij ons afgelopen week al geholpen met de inventarisatie voor de gewerkte overuren, dan heel veel dank! Heb je dit nou toch gemist, dan niet getreurd! Je kunt met behulp van de PAUZEWEEK het belang van pauze houden bij jouw team/werkplek aankaarten.

Om hier bewustwording en wat handvatten in te creëren, organiseren we van 25 oktober t/m 5 november de PAUZEWEEK. Het doel? Aandacht op je eigen werkplek voor het belang en de manier waarop je pauze houdt. Dit doe je niet alleen! Met behulp van de #wijhoudenpauze bingo en mini-challenges hopen wij deze week het houden van pauze te faciliteren.

Bingo mee en WIN!
Pauzeer en bingo samen met jouw collega’s met ons mee. Print deze Bingokaart – zo groot mogelijk – uit en hang hem op het prikbord. Maak een foto van jouw/jullie volle bingokaart en stuur deze vòòr 5 november naar info@zininzorg.nl. Misschien win jij dan mooie duurzame boterhamzakjes voor het hele team (max. 25 per inzending)*.

Pauzeweetje & Challenges
Om aandacht te vragen voor het nemen van pauze èn om jou en jouw collega’s te stimuleren pauze te houden, post Zin in Zorg Team 4 elke dag een interessant ‘pauzeweetje’ en een pauzeweek ‘challenge’ op LinkedIn & Instagram. Volg ons op LinkedIn & Instagram.

De laatste dag van de PAUZEWEEK staat in het teken van bezinning; wat ging er goed? Wat moet er anders? Hoe kunnen we in de toekomst pauze blijven houden? De resultaten van de meetweek en de pauzeweek zullen wij op het Zin in Zorg event op 27 november presenteren.

Download de instructie.

Download onze bingokaart.

*Spelvoorwaarden winactie Bingo