Zin in Zorg Filmfestival

Maandagavond 27 juni

 

Niet alleen voor, maar ook achter de schermen zet Zin in Zorg zich in voor meer werkplezier, mentaal fitte dokters en meer tijd voor de patiënt. Samen met een aantal ambassadeurs en regisseur Jasper Scholten heeft Zin in Zorg vier korte films gemaakt, waarin op een confronterende manier, maar ook met een knipoog, zichtbaar wordt gemaakt welke cultuurverandering met Zin in Zorg wordt beoogd.

Op maandagavond 27 juni gaan deze Zin in Zorg films in première en gaan we aansluitend met jonge én ervaren artsen, zorgbestuurders en andere relevante stakeholders in gesprek over de vraag wat nodig is die cultuurverandering te realiseren.

  • Locatie: Gebouw ’t Hart in Utrecht (VvAA)
  • Inloop vanaf 18.00 uur met een broodje/soep. Het officiële programma van het Filmfestival start om 19.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel.
  • Deelname is gratis en er is plek voor 200 personen, dus meld je snel aan via onderstaand formulier.

We hopen je op maandag 27 juni ‘live’ te zien!

 

 

Ja, ik meld me aan voor het Zin in Zorg Filmfestival op maandag 27 juni van 18.00 tot 21.30 uur.

*) verplicht veld

Ben je nog geen supporter of ambassadeur van Zin in Zorg en wil je dat wel worden? Laat het ons weten, dan sturen wij jou een aparte email om je aan te melden.

Tijdens het Zin in Zorg Filmfestival worden foto- en video-opnames gemaakt. Met jouw inschrijving verleen je toestemming dat deze beelden worden gebruikt in de

communicatiemiddelen van Zin in Zorg.

Wil je dit niet? Stuur ons hier dan een e-mail over via info@zininzorg.nl, zodat we rekening kunnen houden met jouw wensen.