Zó lever je een actieve bijdrage

Ben jij ook enthousiast over de beweging Zin in Zorg en wil je graag iets doen? Meld je dan aan als supporter en volg ons of word ambassadeur en draag actief bij. Zo help je ons om de beweging groter te maken. Want met hoe meer supporters en ambassadeurs we zijn, hoe meer impact we kunnen maken. Via nieuwsbrieven, LinkedIn en Instagram houden we je continue op de hoogte van de Zin in Zorg activiteiten. Samen met jou gaan we aan de slag voor een toekomst met meer werkplezier, meer tijd voor de patiënt en mentaal fitte dokters!

  1. Meld je aan als supporter van Zin in Zorg (Je bepaalt zelf hoe actief je deelneemt aan de beweging!)
  2. Laat jezelf zien als ambassadeur en omschrijf in één zin waarom jij Zin in Zorg ondersteunt en stuur een foto van jezelf mee (800 x 800 pixels).
  3. Help de Zin in Zorg beweging te groeien door ook jouw collega’s zich te laten aanmelden. Startende en ervaren artsen zijn welkom!
  4. Geef een presentatie aan collega’s over Zin in Zorg en start het gesprek over werkplezier in jouw werkomgeving (mail ons en we helpen je!).
  5. Start je eigen Zin in Zorg verbeteractie in jouw zorginstelling. Neem hierover contact met ons op. We helpen je graag.

  1. Schrijf een korte blog over jouw Zin in Zorg moment en mail deze naar info@zininzorg.nl. Zie ook de Zin in Zorg momenten van je collega’s
  2. Meld je aan voor de klankbordgroep. Dit houdt in dat we je kunnen raadplegen over praktische zaken en over de koers.
  3. Maak zelf het verschil en ga aan de slag met de Zin in Zorg Startkit met daarin o.a. verbetervoorstellen, handreikingen, inspirerende video’s en aanbevelingen vóór (jonge) artsen.
  4. Deel de informatie die voorbij komt op social media met de hashtag #zininzorg
  5. Volg ons op LinkedIn, Instagram en YouTube